Transportul se realizeaza prin firma de curierat DPD.

Livrarea produselor se va face oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul curierului rapid.   

Tariful de livrare este de 15 lei per colet.

Termenul de livrare este de 5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

În cazul unei situaţii de Forţă Majoră, livrarea poate întârzia. Vă rugăm să indicaţi adresa la care puteţi fi găsiţi între orele 9-18, în zilele lucrătoare, livrările efectuându-se doar în această perioadă.

Atenţie: Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu şi-au îndeplinit obligaţiile pecuniare sau de altă natură faţă de Elora Concept SRL. De asemenea, contractul va fi interpretat şi executat cu bună credinţă. Orice abuz va conduce la întreruperea oricăror relaţii contractuale.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 15:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 15:00, vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna viitoare, luni. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii.

Firma de curierat va incerca de 2 ori sa livreze coletul, daca nu vor reusi, coletul se va intoarce catre noi iar comanda va fi anulata. Neridicarea coletelor in mod constant poate fi considerata abuz si pe viitor ne rezervam dreptul de a nu mai onora comenzile dvs.