Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunţa la cumparare, fara penalitaţi şi fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Este necesar doar sa ne anuntati de intentia dumneavoastra completand Formularul de Retur cu toate informaţiile necesare şi expedierea acestuia pe adresa de [email protected]

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt in sarcina cumparatorului.

Rambursarea sumelor se va face in 15 zile de la data acceptarii returului de catre SC Elora Concept SRL prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.

Pentru a fi acceptata returnarea produselor, acestea trebuie sa fie in aceeaşi stare in care au fost livrate, sa aiba etichetele originale, sa nu fie purtate sau deteriorate, sa fie in ambalajul original cu toate accesoriile incluse (inclusiv cadourile oferite promotional)

Se accepta doar retururi cu servicii de curierat rapid. Nu se accepta retururi cu Posta Romana. Nu se accepta retururi cu plata ramburs.

Produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate .

Pentru a returna un produs va rugam sa completati formularul de mai jos.

Returnari